Handöls skifteslags samfällighetsförening

Jakt

arrende älgjakt snasen.

Nu är det dags att lämna anbud på arrende för älgjakten på Snasen för 3 år.
Alla fastigheter inom HSSF har rätt att lämna anbud.
Anbuden kan lämnas via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skriftligen till Handöls Skifteslag Samfällighetsförening, Handöl 634, 837 71 Duved.
Senast inlämnat 2020-04-01.
Styrelsen går igenom anbud under nästkommande styrelsemöte.

/Styrelsen

 

Jakt inom samfälligheten omfattar älg- och småviltsjakt på Snasen (Handöl S:11). Såväl älgjakten som småviltsjakten är förbehållna medlemmar i föreningen.

Då antalet medlemmar är stort har föreningen tvingats införa ett tydligt regelverk med tanke på säkerhet och en långsiktig förvaltning av viltet. Regler och karta på området kan du som inloggad medlem hitta i menyn till vänster. Föreningen vill också påpeka att hundträning endast är tillåten för medlemmar. Jakttillsyn sker genom någon av föreningens 5 tillsyningsmän samt även genom helikopter.

Observera att hundträning jämställs med jakt och endast är tillåten för medlemmar samt att jakt och hundträning SKA aktiveras och rapporteras via natureit.se, HSSF´s nya system för rapportering.

Tänk på att rapportera utfallet av er jakt i NatureIT vare sig ni fällt villebråd eller inte! 


Frågor kring jakten besvaras av jaktansvarige Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Jakten på Snasen 2019/20 >> (klicka på länken för att läsa)

 

Styrelsen meddelar:

- Vid årsstämman 2017 antogs en förvaltningsplan för ripa och skogshöns inom samfälligheten, ladda ner förvaltningsplan>>

 

Jaktkarta