Handöls skifteslags samfällighetsförening

Fiske

OBS! Nu påbörjas jobbet med förvaltningsplan för fisket. I likhet med jakten så vill styrelsen att fiskeintresserade anmäler intressa att vara med i fiskegrupp. Denna tar fram ett förslag på plan tillsammans som lämnas till styrelsen. Är du intresserad, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Föreningen har fiskerätt i Södra Rensjön, del av Ånnsjön samt delar av Handölan och Enan. Som medlem har du rätt till nät- utter och sportfiske i Ånnsjön och Södra Rensjön. Dock är fiske reglerat och som inloggad medlem hittar du reglerna i menyn till vänster. Är du inte medlem har du ändå möjlighet att sportfiska på föreningens del av Ånnsjön, Södra Rensjön, del av Enan och i Handölan. 

OBS! Enbart vinterfiske från isen på Södra Rensjön om du inte är medlem!

Som bevis för att du har rätt att fiska på våra vatten, som delägare, ska du ha med dig lagfarten, men vi tar fram ett Fiskerättsägrbevis, som har storlek som ett visitkort.
Det ansöker du genom att skicka in kopia på lagfart och gilltig ID-handling.
Ansök Fiskerättsägarbevis här >> 

Fiskekort kan du köpa via www.natureit.se eller www.ifiske.se. Upplåtna tider och fiskeregler varierar i respektive vatten och information hittar du på försäljningssidorna.

OBS! Det råder maskförbud i rinnande vatten.

Fiskekortspriser.
1 dygn 100kr
3 dygn 250kr
7 dygn 400kr
Årskort 500kr lägg till familjemedlem för 200kr
(skriven på samma adress)

Fiskekort kan ni köpa på Enaforsholm, Hanriis Café, iFiske.se och av fisketillsyningspersoner.

Se oss på iFiske, klicka på länken.

https://www.ifiske.se/fiske-enan-handolan-dragsan.htm